This week in the spotlight: Joeigleloni

Sometimes comments feels so good, I like to share them. Because this one is in Dutch, I shall translate it for you. Cheers, BastiQ.

Joeigleloni wrote on eoTrance #212:

Het woord wat bij me op kwam toen ik deze set geluisterd had was euforie, veel platen met een opbouw naar een uitzinnig climax. En dat is waar het bij goede trance toch wel het meest om draait, niet danπŸ˜‰ ik zeg weer een heerlijke set Bastiaan, en oja plaatje rond de 25ste minuut is erg lekker met geweldige vocals πŸ‘Œ groeten naar de heuvelrug en een fijne week Bas.πŸ˜‰βœŒπŸ’₯πŸ’«πŸŒˆπŸŽ§πŸ€œπŸ€›

The word that came to mind, when I listened to this set was euphoria, many records with a build-up to a frenzied climax. And that’s what good trance is about, isn’t itπŸ˜‰ I say, another wonderful set Bastiaan, and yeah, the track around the 25th minute is very nice with great vocals πŸ‘Œ greetings to “De Heuvelrug” and have a nice week Bas. πŸ˜‰βœŒπŸ’₯πŸ’«πŸŒˆπŸŽ§πŸ€œπŸ€›

Host of EoTrance: BastiQ

Hosted by DJ BastiQ

Use #EoTrance and/or @EoTrance

Subscribe to yourΒ favorite Radio station of Podcast App. Find all ourΒ channels

Promote your track
Do you want to promote your trance track? You can send a (download-) link to promote@energyoftrance.com

Subscribe to Social Media